Naše Usluge

Prodaja

Prodajni asortiman za hobby art kreativni rad. Naša ponuda se mijenja u skladu sa aktualnim potraživanjim na tržištu te praćenju brandova kreativnih renomiranih proizvođača. Slikarski i hobby pribor, repromaterijali, podloge za rad te dekorativni elementi samo su dio našeg prodajnog asortimana. Istražite našu ponudu!

Savjetovanje & Prezentacija

Nove proizvode iz našeg asortimana s veseljem prezentiramo kupcima putem besplatnih grupnih i individualnih prezentacija sa ciljem informiranja o primjeni novih kreativnih materijala za rad. Osim toga, na ljubazne upite rado ćemo vas uputiti u korištenje materijala kupljenih kod nas te vas savjetovati o skladištenju istih za duži rok trajanja. Uz večinu proizvoda u trgovini možete pronaći i ogledni uzorak sa ciljem prezentacije materijala.

Poklon galerija

Vlastita proizvodnja ukrasnih i uporabnih predmeta kreirala je poklon galeriju raznolikih stilova… Osim postojećih rukotvorina primamo narudžbe za individualizirane poklone za sve prigode…

Kreativne Hobby Art Radionice

Probudite kreativca u sebi i pronađite savršen hobby kojim ćete oplemeniti svoje slobodno vrijeme!

GRUPNE Kreativne RADIONICE održavaju se prema rasporedu radionica.

Radionice se održavaju u malim grupama individualiziranog pristupa; maksimalno 10 osoba. U cijenu radionice uključen je materijal i pribor za rad a izrađeni predmet ostaje u vlasništvu autora Prosječno trajanje radionice iznosi 1,5-2h.

INDIVIDUALNE radionice dogovaramo u terminima po dogovoru. Cijena radionice je ista kao i u redovnom rasporedu radionica.

Zatražite svoju KARTICU POVJERENJA!

Pri svakoj kupnji zatražite ovjeru svoje kartice. Za sakupljenih 5 pečata neovisno o iznosu odobravamo popust od 10% na kupovinu!

kartica_povjerenja

Online shop je u fazi testiranja — Trenutno ni jedna online narudžba neće biti ispunjena.